REZERVIRAJTE

Doživljaji

Gosti mogu uživati u sadržajima Hotela More 5*

Budući da Apartmanima More upravlja Hotel More 5*, gosti apartmana mogu uživati u hotelskim uslugama i sadržajima:

  • pođite na nezaboravni izlet brodom ili limuzinom u organizaciji Hotela More. Dubrovački kraj bogat je raznim zanimljivim lokacijama, otocima, prirodnim ljepotama i povijesnim znamenitostima koje zaista vrijedi vidjeti i time obogatiti boravak u našem gradu.
  • dogovorite uslugu prijevoza od i do zračne luke
  • wellness usluge.
Za sve informacije vezane uz ponudu Hotela More javite nam se na more@hotel-more.hr ili na +385 (0)20 494 200. Bit će nam zadovoljstvo odgovoriti na sva vaša pitanja!

Apartments More Doživljaji slika Apartments More Doživljaji slika

Gastronomska ponuda Hotela More

Savršena lokacija u Uvali Lapad, uz prekrasan pogled na more, pravi je izbor za vrhunski gurmanski užitak kojeg pružaju naši restorani More Tramuntana.

Restoran More pravi je kulinarski raj uzbudljivih okusa i kreativnih gastronomskih doživljaja. Jelovnik ima izražen mediteranski i internacionalni identitet koji se prvenstveno temelji na kvalitetnim svježim sezonskim namirnicama.

Restoran Tramuntana svojim chic okruženjem, vrhunskom uslugom i ponudom orijentiranom na dalmatinsku kuhinju, pruža pravi kulinarski gušt.

Restorani su otvoreni za sve posjetitelje te se do njih, osim kroz hotel, lako može doći šetnicom podno hotela (šetnica Nika i Meda Pucića). Pod večernjim nebom obasjanim zvijezdama i s pogledom na more, luksuzne terase restorana i naše delicije zaista pružaju iskustvo za pamćenje.

Za sve informacije vezane uz našu gastronomsku ponudu javite nam se na more@hotel-more.hr ili na +385 (0)20 494 200. Veselimo se vašem dolasku!

Apartments More Doživljaji slika Apartments More Doživljaji slika

Cave Bar More

Od ostalih sadržaja svakako posjetite naš Cave Bar More, ljepotu koju je priroda stvarala stotinama godina od bezbroj tisuća vodenih kapljica. Špilja inspirira i zadivljuje mnoge putnike i istraživače te se nerijetko nađe na nekom blogu ili portalu posvećenom putovanjima. Ovaj jedinstven i neobičan ambijent špilje, preuređene u atraktivan i moderan bar, proteže se na tri etaže. Cave Bar More idealno je mjesto za opuštanje i hlađenje u sparnim ljetnim danima kada temperatura u njemu ne prelazi 24 Celzijeva stupnja, a gosti mogu uživati u velikom izboru pića, kreativnih koktela te snacku. Uz to, poseban ambijent špilje, zajedno s terasom uz more, predstavlja savršeno mjesto za organizaciju raznih događanja, jedinstvenih prosidbi, intimnih vjenčanja i druženja.

Apartments More Doživljaji slika Apartments More Doživljaji slika