Rezervirajte
Rezervirajte

Doživljaji

Gosti mogu uživati u sadržajima Hotela More 5*

Budući da Apartmanima More upravlja Hotel More 5*, gosti apartmana mogu uživati u hotelskim uslugama i sadržajima:

  • pođite na nezaboravni izlet brodom ili limuzinom u organizaciji Hotela More. Dubrovački kraj bogat je raznim zanimljivim lokacijama, otocima, prirodnim ljepotama i povijesnim znamenitostima koje zaista vrijedi vidjeti i time obogatiti boravak u našem gradu.
  • dogovorite uslugu prijevoza od i do zračne luke
  • wellness usluge.
Za sve informacije vezane uz ponudu Hotela More javite nam se na more@hotel-more.hr ili na +385 (0)20 494 200. Bit će nam zadovoljstvo odgovoriti na sva vaša pitanja!

Gastronomska ponuda Hotela More

Savršena lokacija u Uvali Lapad, uz prekrasan pogled na more, pravi je izbor za vrhunski gurmanski užitak kojeg pružaju naši restorani More Tramuntana.

Restoran More pravi je kulinarski raj uzbudljivih okusa i kreativnih gastronomskih doživljaja. Jelovnik ima izražen mediteranski i internacionalni identitet koji se prvenstveno temelji na kvalitetnim svježim sezonskim namirnicama.

Restoran Tramuntana svojim chic okruženjem, vrhunskom uslugom i ponudom orijentiranom na dalmatinsku kuhinju, pruža pravi kulinarski gušt.

Restorani su otvoreni za sve posjetitelje te se do njih, osim kroz hotel, lako može doći šetnicom podno hotela (šetnica Nika i Meda Pucića). Pod večernjim nebom obasjanim zvijezdama i s pogledom na more, luksuzne terase restorana i naše delicije zaista pružaju iskustvo za pamćenje.

Slastičarnica i koktel-bar Slatki kantun slatko je utočište odmah iznad šetnice s pogledom na more. Slatki kantun nudi pregršt zanimljivih slatkih okusa i kreativnih koktela. Idealno je mjesto za opustiti se i uživati, uz zvuk cvrčaka, miris mora i borova.

Za sve informacije vezane uz našu gastronomsku ponudu javite nam se na more@hotel-more.hr ili na +385 (0)20 494 200. Veselimo se vašem dolasku!

Špilja bar More

Svakako posjetite naš Špilja bar More, ljepotu koju je priroda stvarala stotinama godina od bezbroj tisuća vodenih kapljica. Špilja inspirira i zadivljuje mnoge putnike i istraživače te se nerijetko nađe na blogu ili portalu posvećenom putovanjima. Ovaj jedinstven i neobičan ambijent špilje, preuređene u atraktivan bar koji se proteže na tri etaže, idealan je kao mjesto opuštanja i hlađenja u sparnim ljetnim danima kada temperatura u njemu ne prelazi 24 Celzijeva stupnja. Uz to, poseban ambijent Špilje, zajedno s terasom, predstavlja idealno mjesto za organizaciju raznih događanja, a posebno intimnijih vjenčanja.

Wellness & Beauty

Želite li se dodatno opustiti, dođite u wellness & beauty salon Ilumina u Hotelu More. Gostima Apartmana More na sve tretmane wellnessa odobravamo popust od 10%.

Besplatan pristup internetu

Svim gostima apartmana omogućen je besplatan pristup internetu.